senaste nytt

Ferrocon AB kommer 2017 att tillverka en stor serie av våra nya transport-rack till ett flertal olika detaljer på Volvos nya XC60 som levereras till Göteborg och Gent i  Belgien.

 

Ferrocon kombinerar det genuina hantverket och den tränade blicken med modern teknik. Resultatet blir kostnadseffektiva lösningar av hög kvalitet. Vi är specialiserade på utveckling, konstruktion och tillverkning av stålprodukter men har även ett gediget kunnande inom byggnadssmide.

Lång erfarenhet, bred kunskap, flexibilitet och en effektiv maskinpark är nyckelfaktorer som gör oss till det innovativa verkstadsföretag vi är idag.

Kompetenser & Material

Ferrocon tillverkar kundanpassade specialemballage i stål. Vi levererar till de flesta aktörer i fordonsbranschen. Att vi arbetar i hela spektrat från stora, komplicerade konstruktioner till långa serier av mindre produkter är en styrka. Ferrocon är certifierade enligt EN 1090-1, ISO 9001-2008 och ISO 3834-2.

När det gäller bärande stålkonstruktioner i byggnader har vi både erfarenhet och kapacitet att kunna leverera upp till riktigt stora och komplicerade objekt.

0500 – 44 77 00

www.ferrocon.se