senaste nytt
Vi är på Elmia i november 2018

13-16 november är det dags för alla underleverantörers mötesplats.

Vi på Ferrocon finns i monter A01:36 som är belägen i A-hallen. Här ställer vi tillsammans ut med våra kollegor från Made in Skövde
Välkommen att prata om din nästa och bästa affär med oss. Tisdag till Fredag bjuder vi på kaffe och macka till frukost och onsdag och torsdag ses vi över en lättare mingeltallrik i vår monter.

Välkomna till monter A01:36

Ferrocon kombinerar det genuina hantverket och den tränade blicken med modern teknik. Resultatet blir kostnadseffektiva lösningar av hög kvalitet. Vi är specialiserade på utveckling, konstruktion och tillverkning av stålprodukter men har även ett gediget kunnande inom byggnadssmide.

Lång erfarenhet, bred kunskap, flexibilitet och en effektiv maskinpark är nyckelfaktorer som gör oss till det innovativa verkstadsföretag vi är idag.

Kompetenser & Material

Ferrocon tillverkar kundanpassade specialemballage i stål. Vi levererar till de flesta aktörer i fordonsbranschen. Att vi arbetar i hela spektrat från stora, komplicerade konstruktioner till långa serier av mindre produkter är en styrka. Ferrocon är certifierade enligt EN 1090-1, ISO 9001-2008 och ISO 3834-2.

När det gäller bärande stålkonstruktioner i byggnader har vi både erfarenhet och kapacitet att kunna leverera upp till riktigt stora och komplicerade objekt.

0500 – 44 77 00

www.ferrocon.se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/73/196873/madeinskovde.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388