senaste nytt
Vi finns på Elmia Subcontractor

13-16 november är det dags för alla underleverantörers mötesplats.

Vi på Furhoffs Rostfria finns i monter A01:18 som är belägen i A-hallen.
Välkommen att prata om rostfritt stål och våra produktionsmöjligheter med oss.

Från tisdag till torsdag möter du Stefan Carlbom, Peter Dartman, Linda Eilertsen samt Lars Ryefalk i vår monter och under fredag Stefan Carlbom, Emil Gustavsson samt Lars Ryefalk.

Furhoffs är ett familjeföretag byggt på över hundra år av kunskap och utveckling. Idag är det fjärde generationen som med ledorden pålitlighet, service och engagemang driver företaget. Med blicken ständigt riktad framåt ser vi till att alltid ha den senaste tekniken. Innovation är vår motivation, därför möter våra investeringar alltid framtidens krav. I kombination med en känsla för materialet och ett stort yrkeskunnande gör det att vi ligger i framkant.

Kompetenser & Material

Vårt proffsiga team av produktionstekniker är specialister på produktion i rostfritt stål. Deras kunskap förenad med toppmodern teknik är en framgångsfaktor som vi är stolta över att kunna erbjuda. Du kan känna dig trygg med att vi alltid hittar den bästa lösningen på dina behov.

Hos oss kan du få hjälp med laserskärning, formning, svetsning, maskinbearbetning, ytbehandling och montering.

0500 – 44 45 46

www.furhoffs.se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/73/196873/madeinskovde.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388