senaste nytt
November betyder Elmia Subcontractor

13-16 november är det dags för alla underleverantörers mötesplats.

Vi på Götlunda CNC finns i monter A01:36 som är belägen i A-hallen. Här ställer vi tillsammans ut med våra kollegor från Made in Skövde
Välkommen att prata om din nästa och bästa affär med oss. Tisdag till Fredag bjuder vi på kaffe och macka till frukost och onsdag och torsdag ses vi över en lättare mingeltallrik i vår monter.

Välkomna till monter A01:36

Götlunda CNC utför skärande bearbetning med stor noggrannhet av främst rostfritt stål, stål och metaller. Vi tillverkar efter dina konstruktioner och önskemål. För att kunna erbjuda en effektiv bearbetning med hög kvalitet ser vi till att alltid ha en uppdaterad maskinpark. Högteknologi tillsammans med kundernas och vår kunskap gör att vi kan producera morgondagens produkter.

Kompetenser & Material

Vi erbjuder prototyptillverkning och korta som långa serier. Helhetslösningar för produkter som kräver mer än skärande bearbetning gör vi tillsammans med noga utvalda underleverantörer. Företaget är certifierat enligt ISO 9001:2008 och levererar till ett flertal globala koncerner.

Eftersom tillverkningen sker helt utifrån våra kunders önskemål är flexibilitet ett av våra ledord!

0500 – 47 00 30

www.gotlundacnc.se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/73/196873/madeinskovde.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388