senaste nytt
November och Elmia Subcontractor på intågande

13-16 november är det dags för alla underleverantörers mötesplats.

Vi på Jonssons Mekaniska finns i monter A01:36 som är belägen i A-hallen. Här ställer vi tillsammans ut med våra kollegor från Made in Skövde
Välkommen att prata om din nästa och bästa affär med oss. Tisdag till Fredag bjuder vi på kaffe och macka till frukost och onsdag och torsdag ses vi över en lättare mingeltallrik i vår monter.

Välkomna till monter A01:36

Jonssons Mekaniska är en CNC-verkstad med 25 års branscherfarenhet. Vi har specialiserat oss på svarvning och fräsning i alla material ur stång och från ämne/kuts. Vi har ett nära samarbete med kunder som t ex Cejn, Mann Teknik och Grundfos – kunder som uppskattar god kvalitet och korta ledtider. Knutna till oss har vi ett nätverk bestående av noga utvalda samarbetspartners som bl a härdar, svärtar, zinkar och elpolerar.

Kompetenser & Material

Vi erbjuder svarvning, fräsning och ytbehandling. Vår styrka är små och medelstora serier. För oss är det en självklarhet att ha en väl uppdaterad maskinpark och alltid vara lyhörda inför våra kunders behov, krav och önskemål. Jonssons Mekaniska är certifierade enligt ISO 9001.

På vår hemsida hittar du detaljerad information om vår maskinpark.

0500 – 27 17 60

www.jonssonsmekaniska.se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/73/196873/madeinskovde.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388