senaste nytt
Nu är det dags för Elmia Subcontractor igen

13-16 november är det dags för alla underleverantörers mötesplats.

Vi på Nystedts finns i monter A01:36 som är belägen i A-hallen. Här ställer vi tillsammans ut med våra kollegor från Made in Skövde
Välkommen att prata om din nästa och bästa affär med oss. Tisdag till Fredag bjuder vi på kaffe och macka till frukost och onsdag och torsdag ses vi över en lättare mingeltallrik i vår monter.

Välkomna till monter A01:36

Nystedts är en komplett tillverkare av svetsade konstruktioner och maskinbearbetade detaljer inom arborrning, fräsning, svarvning samt målning. Vi är specialister på legotillverkning i korta och medellånga serier. Efter flera decennier i verkstadsbranschen har vi både erfarenhet av – och stor kunskap om – hur man optimerar såväl konstruktion som produktion. Med kompetenta och kreativa medarbetare, lokaler som omfattar 2200 m2 verkstadsyta med rejäl lyftutrustning och en modern maskinpark står vi starka inför framtiden.

Kompetenser & Material

Vi utför kvalificerande svetsningsarbeten och bearbetar i svartmaterial, aluminium och rostfritt. Exempel på andra material som vi bearbetar är hardox, gjutjärn, lagermetall och brons. Företaget har CNC-styrda svarvar som klarar längder upp till 3000 mm och CNC-styrda fräsar som klarar längder upp till 10 500 mm. Med svetsningen och vår moderna maskinpark för skärande bearbetning under samma tak har vi kapacitet att klara de mest skiftande uppdrag.

0500 – 48 60 55

www.nystedts.se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/73/196873/madeinskovde.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388