senaste nytt

Nya UV-printern installerad

Vi hälsar äntligen vår nya UV-printer från Mimaki välkommen. Med vår uppgradering till UJF-6042 MkII så har vi nu både större och effektivare kapacitet när det kommer till direkt-tryck. Formatet är upp till A2, printhöjd upp till hela 153 mm.

Hör gärna av dig till oss för att få veta mer!
Mimaki UV-printer

http://www.skovdegravyr.se/nyheter.html

Skövde Gravyr är experter på gravyr och skyltar. Vi erbjuder laser- plast- och metallgravering för alla områden. Skyltar för tuffa miljöer är en specialitet – exempelvis fasadskyltar till butiker, hem och kontor.

När företaget startade 1990 satt vi i en trång källare med en datorstyrd gravyrmaskin. Efterhand har vi köpt in fler och fler maskiner samt förvärvat ett antal företag.

Idag bedriver vi vår verksamhet i en egen fastighet som omfattar 1100 m2 och har en fullfjädrad maskinpark.

Kompetenser & Material

Maskinparkens bredd gör att vi kan arbeta med gravering, fräsning eller blästring av i stort sett alla olika material – oavsett om det är plast, aluminium, mässing, trä, glas eller rostfritt stål. Vi kan gravera och fräsa upp till 3000 mm x 1500 mm. Lasergravyr med YAG, CO2 och fiberlaser. En stor del av våra produkter går till företag inom industrin och olika myndigheter, men vi jobbar även på uppdrag från andra skyltleverantörer.

0500 – 10 20 50

www.skovdegravyr.se