senaste nytt
Skövde Gravyr och Skyltstället en del av Skövde Gravyr åker till Jönköping

13-16 november är det dags för alla underleverantörers mötesplats.

Vi på Skövde Gravyr finns tillsammans med Skyltstället en del av Skövde gravyr i monter A01:36 som är belägen i A-hallen. Här ställer vi tillsammans ut med våra kollegor från Made in Skövde
Välkommen att prata om din nästa och bästa affär med oss. Tisdag till Fredag bjuder vi på kaffe och macka till frukost och onsdag och torsdag ses vi över en lättare mingeltallrik i vår monter.

Välkomna till monter A01:36

Skövde Gravyr är experter på gravyr och skyltar. Vi erbjuder laser- plast- och metallgravering för alla områden. Skyltar för tuffa miljöer är en specialitet – exempelvis fasadskyltar till butiker, hem och kontor.

När företaget startade 1990 satt vi i en trång källare med en datorstyrd gravyrmaskin. Efterhand har vi köpt in fler och fler maskiner samt förvärvat ett antal företag.

Idag bedriver vi vår verksamhet i en egen fastighet som omfattar 1100 m2 och har en fullfjädrad maskinpark.

Kompetenser & Material

Maskinparkens bredd gör att vi kan arbeta med gravering, fräsning eller blästring av i stort sett alla olika material – oavsett om det är plast, aluminium, mässing, trä, glas eller rostfritt stål. Vi kan gravera och fräsa upp till 3000 mm x 1500 mm. Lasergravyr med YAG, CO2 och fiberlaser. En stor del av våra produkter går till företag inom industrin och olika myndigheter, men vi jobbar även på uppdrag från andra skyltleverantörer.

0500 – 10 20 50

www.skovdegravyr.se