senaste nytt

SMK AB är en samarbetspartner som har kunskapen att serva Dig från idé till färdig produkt. Det är vår målsättning att framgångsrikt utveckla, tillverka och sälja högkvalitativa produkter.

SMK utvecklar, tillverkar och säljer plåt- och rörprodukter av högsta kvalitet.

Vi har tekniken, kunnandet och engagemanget för att kunna producera både små och stora serier. Framtiden möter vi med en automatiserad maskinpark i kombination med kontinuerlig kompetensutveckling. Företaget, som startades i ett garage för snart 40 år sedan, finns lokalt men bygger globalt. Med fötterna i den skaraborgska myllan bygger vi produkter för hela världen. Mycket har hänt sedan starten men vår grundsyn är densamma – övertygelsen om att kunden och produktionen är i fokus.

Kompetenser & Material

Vi erbjuder stansning, laserskärning, rörbearbetning, kantpressning/bockning (robot/manuell), svetsning, MAG, TIG, punktsvets (robot/manuell), pulverlackering och montering. De material som vi arbetar med är varm- och kallvalsad plåt, rostfritt och aluminium. Legoproduktion är en stor och viktig del av vår produktion. Vi kan tillverka din produkt, hela vägen från konstruktion och prototyp till färdigt resultat.

0500 – 49 50 60

www.smkab.se