senaste nytt
Vi finns på Elmia Subcontractor i Jönköping.

13-16 november är det dags för alla underleverantörers mötesplats.

Vi på SMK AB finns i monter A01:36 som är belägen i A-hallen. Här ställer vi tillsammans ut med våra kollegor från Made in Skövde
Välkommen att prata om din nästa och bästa affär med oss. Tisdag till Fredag bjuder vi på kaffe och macka till frukost och onsdag och torsdag ses vi över en lättare mingeltallrik i vår monter.

Välkomna till monter A01:36

SMK utvecklar, tillverkar och säljer plåt- och rörprodukter av högsta kvalitet.

Vi har tekniken, kunnandet och engagemanget för att kunna producera både små och stora serier. Framtiden möter vi med en automatiserad maskinpark i kombination med kontinuerlig kompetensutveckling. Företaget, som startades i ett garage för snart 40 år sedan, finns lokalt men bygger globalt. Med fötterna i den skaraborgska myllan bygger vi produkter för hela världen. Mycket har hänt sedan starten men vår grundsyn är densamma – övertygelsen om att kunden och produktionen är i fokus.

Kompetenser & Material

Vi erbjuder stansning, laserskärning, rörbearbetning, kantpressning/bockning (robot/manuell), svetsning, MAG, TIG, punktsvets (robot/manuell), pulverlackering och montering. De material som vi arbetar med är varm- och kallvalsad plåt, rostfritt och aluminium. Legoproduktion är en stor och viktig del av vår produktion. Vi kan tillverka din produkt, hela vägen från konstruktion och prototyp till färdigt resultat.

0500 – 49 50 60

www.smkab.se