senaste nytt

Saker rör på sig hos ToWe Elektronik. Vi har fått sex stycken nya medarbetare och är idag totalt 10 stycken anställda. Vi har investerat i ny utrustning för montering av elektronikkomponenter för att kunna öka kapaciteten. Vi har även investerat i en ny maskin för automatskalning av koaxialkabel. På sikt kommer vi även att flytta över verksamheten till den nya lokal som vi valt att investera i på Aspelunds industriområde i Skövde.

Välkommen och kontakta oss så hjälper vi er vidare i era funderingar.

 

ToWe Elektronik har 20 års erfarenhet av elektronikkonstruktion och produktion. Vi har specialiserat oss på små och medelstora serier. Med en kompetent och engagerad personal kan vi erbjuda en flexibel produktion med korta ställtider.

Vi hjälper kunden med allt från idé till färdig produkt när det gäller kretskort och kablage samt ombesörjer CE-märkning enligt riktlinjerna för såväl EMC som lågspänningsdirektivet.

Kompetenser & Material

Vi erbjuder konstruktion av hård- och mjukvara, produktion av prototyper, 0-serier samt serietillverkning av yt- och hålmonterade kretskort och specialkablage, materialförsörjning/inköp, programmering av kretsar, funktionstest och trimning av kretskort, reparation av kretskort och kablage, ingjutning i pur och silikon, montering i kapsling samt kontroll av färdiga produkter.

0500 – 44 54 30

www.towe.se