senaste nytt
Elmia Subcontractor 2018 is coming up

13-16 november är det dags för alla underleverantörers mötesplats.

Vi på ToWe finns i monter A01:36 som är belägen i A-hallen. Här ställer vi tillsammans ut med våra kollegor från Made in Skövde
Välkommen att prata om din nästa och bästa affär med oss. Tisdag till Fredag bjuder vi på kaffe och macka till frukost och onsdag och torsdag ses vi över en lättare mingeltallrik i vår monter.

Välkomna till monter A01:36

ToWe Elektronik har 20 års erfarenhet av elektronikkonstruktion och produktion. Vi har specialiserat oss på små och medelstora serier. Med en kompetent och engagerad personal kan vi erbjuda en flexibel produktion med korta ställtider.

Vi hjälper kunden med allt från idé till färdig produkt när det gäller kretskort och kablage samt ombesörjer CE-märkning enligt riktlinjerna för såväl EMC som lågspänningsdirektivet.

Kompetenser & Material

Vi erbjuder konstruktion av hård- och mjukvara, produktion av prototyper, 0-serier samt serietillverkning av yt- och hålmonterade kretskort och specialkablage, materialförsörjning/inköp, programmering av kretsar, funktionstest och trimning av kretskort, reparation av kretskort och kablage, ingjutning i pur och silikon, montering i kapsling samt kontroll av färdiga produkter.

0500 – 44 54 30

www.towe.se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/73/196873/madeinskovde.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388