MADE IN SKÖVDE

Tillverkande företag har ofta mycket gemensamt. Kunder, kvalitetskrav, leveranser, material, maskiner och kompetenser är bara några exempel. Made in Skövde är ett nätverk bestående av en rad tillverkande företag med olika spetskompetenser. Samverkan, kunskap, kvalitet och modern industriteknologi kännetecknar vårt koncept med syfte att skapa möjligheter så fler jobb tas hem till och stannar i Skövde. Ensam kan vara stark men tillsammans är vi utan tvekan starkare.

Genom Made in Skövde har vi byggt upp en bra plattform för erfarenhetsutbyte och utvecklingssamverkan. Vårt nätverkande leder alltid framåt och ibland även till affärer. Vi stöttar varandra gällande allt från etablerings- och lokalfrågor till förvärv av fastigheter, produktionstillstånd, rekryteringar, traineeprogram och utbildningsprojekt.

Under flera år har vi ställt ut tillsammans på Elmia Subcontractor i Jönköping där vi kan hjälpa varandra att knyta kontakter och hitta nya kunder. Det har visat sig vara lyckat att kunna erbjuda flera olika verksamhetsområden i en och samma monter. Får ett företag en förfrågan om en tjänst de inte kan hjälpa till med känns det bra att kunna hänvisa till något av nätverkets andra företag. Ibland kan det sluta med att en gemensam offert tas fram.

Samarbetet leder både våra företag och Skövde som stad framåt!

Made in skovdeSkovde_logo_red_CMYK_verticalnaringslivsforum-skovde
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/73/196873/madeinskovde.com/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 388